
کابل، 25 اسد، باختر
د افغانستان بانک برای کاهش ارزش دالر در برابر افغانی، (11) میلیون دالر امریکایی را در داوطلبی فردا (چهارشنبه 26 اسد) سالروان به طور لیلام به فروش میرساند.
بانک مرکزی امروز با ارسال خبرنامهیی به آژانس باختر، از بانکها و شرکتهای صرافی و خدمات پولی واجد شرایط خواستهاست که در این داوطلبی شرکت کنند و برندگان لیلام مکلفیت دارند تا حسابات شان را تا ختم روز تصفیه کنند.”
در خبرنامه همچنان گفته شده است که تسویۀ قسمی معاملات مجاز نیست و برندگان لیلام مکلفاند که پول ذمت خویش را یکمرتبه به طور نقدی در مدت زمان معینه تحویل د افغانستان بانک کنند.
به تاریخ 16 اسد سالروان نیز بانک مرکزی برای کاهش ارزش دالر امریکایی در برابر افغانی، مبلغ (12) میلیون دالر را به طور لیلام به فروش رسانده بود.
این در حالی است که سرای شهزادۀ کابل امروز از مبادلۀ یک دالر امریکایی در برابر (88،60) افغانی در بازار خبر داده است.
وهاج