اخبارجامعه

جرگه‌ هماهنگی میان رئیسان شوراهای محلی ولسوالی‌ها در پروان برگزار شد

چاریکار، ۱۲ دلو، باختر
ریاست امور سرحدات، اقوام و قبایل پروان امروز جرگه‌یی را به منظور هماهنگی میان رئیسان شوراهای محلی ولسوالی‌ها برگزار کرد.
به گزارش خبرنگار محلی آژانس باختر؛ در این جرگه مولوی شاه محمود ذاکری رئیس امور سرحدات، اقوام و قبایل گفت: به همکاری مردم، کشور از اشغال آزاد شد؛ مردم استقلال شان را به دست آوردند و نظام اسلامی حاکم شد؛ حال به خاطر بقای این نظام اسلامی حمایت و همکاری مردم و مسئولان شوراهای قومی لازم است.
وی افزود که با پیروزی امارت اسلامی، ظلم و بربریت از میان برداشته شده و دامن اختلافات و منازعات قومی در کشور برچیده شده است.
هم‌چنان مولوی عبیدالله امین زاده والی پروان، برگزاری این جرگه را در تامین ارتباط و هماهنگی میان ملت و دولت و نیز وحدت میان اقوام کشور مهم دانست و گفت: هرگاه یک ملت بیشتر از همه باشد، ولی اتحاد نداشته باشد؛ بجای نمی‌رسد، جز با اتحاد و وحدت شان.
وی در خطاب به مسلمانان گفت: از خواب غفلت بیدار شوید، زیرا امروز یهودی‌هاو صلیبی‌ها به عزت، ناموس و سرمایه ما توهین و تحقیر و در داخل مسجد الاقصی فوتبال می‌کنند.
والی پروان تعصب، قوم پرستی و نژاد پرستی را حرام دانست و بیان داشت: امروز دوستی و دشمنی ما باید به خاطر الله متعال و هدف ما وحدت امت مسلمه در محور اسلام باشد.
در همین‌حال، مولوی ضیاالحق رئیس شورای حل منازعات قومی در این جرگه، یاد آور شد که علما و نمایندگان ولسوالی‌ها می‌توانند به خاطر از میان برداشتن فاصله ها میان مردم و حکومت نقش خوبی را ایفا کنند. سخا/وهاج

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا