
سرینگر/ صدای امریکا/ 29 میزان /باختر
تبادل آتش میان نظامیان پاکستانی و هندی در کشمیر، منجر به کشته شدن کم از کم 9 نفر و زخمی شدن 8 نفر دیگر شد.
راجیش کالیا، یکی از سخنگویان اردوی هند گفت که نظامیان پاکستانی دیروز پوستههای سرحدی و ساحات ملکی را در کشمیر زیر ادارۀ هند هدف رگبار راکت و هاوان قرار دادند که در نتیجۀ آن دو سرباز و یک غیرنظامی هندی کشته شدند و سه غیرنظامی زخم برداشتند.
از سوی دیگر، نظامیان پاکستانی ادعا کردند که پنج غیرنظامی و یک سرباز پاکستانی در "حملۀ غیرمنتظرۀ" نظامیان هندی کشته شدند و سه غیرنظامی و دو نظامی پاکستانی در این حمله زخم برداشتند.
هر دو طرف یک دیگر را به نقض آتش بس متهم کرده و ادعا دارند که گلوله باری آنان در پاسخ به حملۀ طرف مقابل بوده است.
این مرگبارترین برخورد میان نظامیان هندی و پاکستانی پس از آن می باشد که دهلی جدید در اوایل اگست، اختیارات ویژه کشمیر زیر سلطه هند را لغو کرد. بابک