اخبارامنیت

قوماندان امنیه بدخشان آغاز به کار کرد

فیض آباد، ۷ دلو، باختر
قاری عبدالواصل ابوذر به عنوان قوماندان امنیه بدخشان آغاز به کار کرد.
وی روز گذشته در محفلی در مقر قوماندانی امنیه، از سوی مولوی امان الدین منصور والی بدخشان معرفی شد.
به گزارش خبرنگار محلی آژانس باختر؛ در این محفل والی بدخشان، مجاهدین و منسوبین امارت اسلامی را به امانت‌داری و صداقت توصیه کرد و گفت: نباید چوکی و منصب را امتیاز، بلکه آنرا مسئولیت خود بدانیم و به گونه درست در اجرای آن متعهد باشیم.
وی صداقت، فعالیت و راهکارهای شهید مولوی عبدالحق ابو عمر قوماندان امنیه پیشین بدخشان را ارزنده خواند و گفت: شهادت راه ما است و از برکت خون شهدا نظام اسلامی در کشور حاکم شده است.
والی بدخشان از مسئولان این ولایت خواست که در برابر ملت برخورد نیک داشته باشند و در عین‌حال از مردم خواست در کنار نظام اسلامی در کشور بایستند و با نیروهای امارت اسلامی همکاری نمایند.
هم‌چنان قوماندان امنیه جدید بدخشان، در صحبتی گفت: در قیام مسلحانه علیه اشغال پیروز شدیم؛ اما تاهنوز علیه مفکوره‌های شوم که در ۲۰ سال گذشته بالای آن کار و سرمایه‌گذاری شده است؛ موفق نشده ایم.
وی از مجاهدین و مسئولان خواست که با تکیه به وظایف مغرور نشوند و از امیران خود اطاعت کنند.
در همین‌حال، معزالدین احمدی رئیس اطلاعات و فرهنگ، مکتوب وزارت امور داخله را در مورد معرفی قوماندان امنیه جدید بدخشان به خوانش گرفت.
قاری عبدالواصل، زاده ولسوالی جرم و از بنیان‌گذاران جبهه مجاهدین امارت اسلامی در بدخشان است که به عنوان ولسوال جرم و قوماندان امنیه بهارک ایفای وظیفه کرده و در میان مجاهدین و مردم بدخشان از محبوبیت خاصی برخوردار است.
براتی/وهاج

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا