(DR)سیاست(DR)اخبار(DR)جامعهTOP(DR)

معاون سیاسی ریاست الوزرا: برنامه ریزی برای جلوگیری از آلودگی محیط زیست یک امر جدی است

کابل،9 جوزا، باختر

معاون سیاسی ریاست الوزرا در دیدار با رئيس عمومی اداره حفاظت محیط زیست گفت: برنامه ریزی برای جلوگیری از آلودگی محیط زیست ومبارزه با تغییرات  اقلیمی  یک امر جدی است.

دفتر مطبوعاتی ریاست الوزرا با نشر این خبر گفته است: مولوی عبدالکبیر معاون سیاسی و کفیل ریاست الوزراء امارت اسلامی با رئيس عمومی اداره حفاظت محیط زیست و قومندان امنیه پکتیکا به گونه جداگانه دیدار کرد.

در این دیدار حافظ عزیزالرحمن رئيس عمومی اداره حفاظت محیط زیست در مورد ایجاد زمینه های کاری این اداره با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری صحبت نموده افزود: آنان به کمک نهادهای بین‌المللی ضرورت دارند تا بتوانند پروژه های پلان شده در زمینه حفاظت محیط زیست را تطبیق نمایند و از تخریبات محیط زیست ناشی از تغییرات اقلیمی جلوگیری کنند.

مولوی عبدالکبیر معاون سیاسی و کفیل ریاست الوزرا گفت: هماهنگی میان ادارات به خاطر موثریت کار مهم است و در این خصوص توجه صورت گیرد.

وی برنامه ریزی ها برای جلوگیری از  آلودگی محیط زیست و هوا از اثر تغییرات اقلیمی در کشور را جدی خواند .

همچنان مولوی عبدالکبیر با عبدالقیوم هلال قومندان امنیه پکتیکا در دیدار جداگانه، قومندان امنیه پکتیکا گفت: تشکیلات پولیس در پکتیکا تکمیل شده و به وظایف خود مصروف هستند.

وی گفت: به منظور تامین امنیت بهتر در پکتیکا، هماهنگی بین نهادهای امنیتی مربوطه ایجاد شده و از این جهت مشکلی وجود ندارد.

مولوی عبدالکبیر معاون سیاسی و کفیل ریاست الوزراء از وضعیت امنیتی  پکتیکا اظهار رضایت کرد وتلاش های قومندان امنیه آن ولایت را ستود.بهزاد

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا