(DR)سیاست(DR)اخبار(DR)جامعهTOP(DR)

مولوی عبدالکبیر؛ نظریات٬ پیشنهاد ها و مشکلات  باشندگان مکروریان ها را شنید

کابل7 سنبله باختر

مولوی عبدالکبیر معاون سیاسی ریاست الوزرا با وکلای و نمایندگان باشندگان مکروریان ها دیدار کرد.

در این دیدار، نمایندگان مکروریان ها از فراهم شدن سهولت ها به شهروندان کابل و زیبایی شهر از سوی امارت اسلامی ابراز خرسندی نموده، افزودند که در کابل فعالیت زورمندان خاتمه یافته و دیگر شهروندان به بهانه‌های مختلف آزار و اذیت نمی شوند.

آنان افزودند: با وصف اینکه امارت به آنان خدمات زیادی را انجام داده است، اما هنوز هم با بعضی از مشکلات مواجه می‌باشند. آنان تطبیق طرح‌های گذشته امارت اسلامی را بهترین راه برای رفع مشکلات ساختمان ها و بلاک های بلند منزل خواندند و به منظور حل مشکلات، عرایض خود را به معاون سیاسی ریاست الوزرا سپردند.

مولوی عبدالکبیر معاون سیاسی ریاست الوزرا گفت: حکومت به زیبایی و آبادانی شهر کابل توجه ویژه دارد و تمامی ادارات مربوطه در این امر با جدیت کار می کنند معاون سیاسی افزود که تمام ادارات نیازمند همکاری مردم هستند تا در وضعیت شهر بهبود به میان آورند.

موصوف تاکید کرد که کابل باید یک شهر معیاری باشد و شهروندان آن از تمام امکانات لازم برخوردار باشند.

وی افزود که امارت اسلامی به مشکلات آنان توجه ویژه دارد و شاروالی کابل و ریاست حفظ و مراقبت مکروریان ها در این زمینه کار می کنند.

مولوی عبدالکبیر به آنان اطمینان داد که برای رفع مشکلات شان، هدایات لازم را به ادارات مربوطه خواهد داد. بهزاد

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا