
چاریکار/ ۱۵عقرب/ باختر
برنامه آموزشی آگاهی دهی پیرامون شناسایی علل و عوامل مهاجرت جوانان به کشور های بیگانه دیروز در ریاست اطلاعات و فرهنگ پروان راه اندازی شد.
به گزارش آژانس باختر، عبدالواحد هاشمی رییس طلاعات و فرهنگ پروان در مورد فرار و مهاجرت جوانان به بیرون از کشور صحبت کرد وگفت که فرار جوانان از کشور تنها ناشی از جنگ و نا امنی نیست بلکه شماری از جوانانی که از آگاهی و سواد کامل برخوردار نیستند تحت تا ثیر تبلیغات بیگانگان قرار می گیرند و به بیرون از کشور مهاجرت می کنند .
وی از جوانان خواست علم بیاموزند و با عزم واراده قوی در ساختن جامعه گام بردارند تا از یکسو جلوفرار جوانان به کشور های بیگانه گرفته شود و از سوی دیگر معضل بیکاری، اعتیاد به مواد مخدر ونه گفتن در برابرتبلیغات بیگانگان مبارزه صورت گیرد .
جلال الدین عابد مسوول نهاد سازش ملی جوانان پروان گفت که مهاجرت جوانان به بیرون از کشور یک چالش بزرگ است و از جوانان خواست هویت و ارزش های فرهنگی کشور خویش را حفظ کنند وبرای رشد و آبادی آن تلاش کنند .
شمس الدین معاون سازش ملی جوانان و احمد جاوید پویش مدیر عمومی امور جوانان پروان نقش جوانان را منحیث یک نیروی متحرک و موثر در ساختار جامعه و نظام مهم خواندند و از آنان خواستند که مسوولیت های خویش را در قبال رفاه مردم و ابادی وطن به گونه بهتر ادا کنند.خالقیار