
کابل25 سنبله باختر
وزارت امو مهاجرین و عودت کنندگان از رهایی 172 تن از مهاجرین افغان از محابس پاکستان خبر داد
دفتر مطبوعاتی وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان امروز با نشر این خبر گفته است : ۱۷۲نفر از افغانان محبوس در محابس کویته ، از قید آزاد و به کشور برگشتند. به اساس معلومات آمریت سرحدی سپین بولدک ولایت قندهار، این افراد به دلیل نداشتن اسناد اقامت دربند بودند که پس از رهایی از طریق مرز سرحدی سپین بولدک به وطن عودت و غرض کمک به سازمان بین المللی مهاجرت معرفی شدند.
شماری از عودت کننده ها که بیمار بودند ، از جانب ‹شبکه سلامت› مورد تداوی قرار گرفتند همچنان انجمن مهاجرین دنمارک آگاهی لازم در مورد مواد منفجره به آنان داد.
طبق یک خبر دیگر 650 تن مهاجر افغان مقیم پاکستان روز گذشته از طریق مرز سپین بولدک قندهار به وطن برگشتند.
به اساس معلومات آمریت سرحدی سپین بولدک ولایت قندهاربرگشت کننده 90 خانواده شامل 650 تن اند و پس از ثبت وراجستر دراداره مهاجرین 470 تن آنها جهت اخذ کمک به دفتر سازمان بین المللی مهاجرت معرفی شدند.