جامعه

مراسم تشییع و تدفین استاد عرفانی یک تن از رهبران جهادی و عضو مجلس نمایندگان برگزار شد

کابل 6 عقرب باختر
مراسم تشییع و تدفین حجت الاسلام و المسلمین قربانعلی عرفانی رهبر حزب وحدت اسلامی ملت افغانستان و نماینده مردم کابل در ولسی جرگه، قبل ازظهر امروز با حضور استاد سرور دانش معاون رییس جمهور و مقامات ارشد دولتی برگزار شد.
به گزارش آژانس باختر ،این مراسم که در مدرسه باقر العلوم که در غرب کابل برگزار شده بود، درآن استاد سرور دانش معاون رییس جمهور، داکتر عبدالله عبدالله رییس اجرائیه، حاجی محمد محقق و محمد خان معاونان ریاست اجرائیه، استاد محمد کریم خلیلی معاون پیشین رییس جمهور و رهبر حزب وحدت اسلامی افغانستان، عبدالروف ابراهیمی رییس ولسی جرگه، اعضای کابینه، نمایندگان مردم در شورای ملی، رهبران جهادی، شخصت های سیاسی، علما و طلاب حوزات علمیه، جنرالان و افسران عالی رتبه دولتی، فعالان فرهنگی و مدنی و صدهان تن از اقشار مختلف مردم شر کت داشتند.
در مراسم تشییع و تدفین آقای عرفانی نخست، زندگی نامۀ آن مرحوم به خوانش گرفته شده سپس محمد عرفانی فرزند ارشد ایشان از حضور شرکت کنندگان در مراسم تشییع و تدفین ابراز سپاس و قدر دانی کرد. به تعقیب آن استاد عزیز الله شفق پیرامون شخصیت و فعالیت های سیاسی و علمی مرحوم استاد عرفانی سخنرانی کرد.
وی گفت: مرگ برا دوستان خدا و بندگان خوب آن شرین است. به گفته استاد شفق، مرحوم آقای عرفانی نه تنها در زمینه علمی و فرهنگی تلاش می‎کرد بلکه یکی از چهره های مطرح سیاسی در باب تأمین ثبات، توسعه سیاسی و اتحادو همبستگی در بین مردم افغانستان نیز بود.
استاد شفق از نقش مرحوم عرفانی در زمینه ترویج معارف اسلامی، تأسیس سازمان نصر و حزب وحدت اسلامی، حضور فعال در جهاد و مقاومت و اینکه یک دهه گذشته در کنار مردمش بوده است به نیکی یاد کرده گفت: استاد عرفانی افغانستان را برای همه می خواست و از این جهت همواره تلاش می کرد تا با دسته جات مختلف سیاسی در ارتباط باشد و این برای کسی که به ثبات باز سازی افغانستان می اندیشد یک الگو است.
مرحوم استاد عرفانی علاوه بر آنکه یکی از بنیانگذاران سازمان نصر و حزب وحدت اسلامی افغانستان بود در دوره جدید نیز در نقش رهبر یک جریان سیاسی و همچنین به عنوان مشاور رئیس جمهور، عضو مشرانو جرگه در یک دوره و نماینده مردم کابل در ولسی جرگه در دوره فعلی، در خدمت مردم و جامعه خویش بود.
مرحوم استاد عرفانی با تألیف کتابها و مقالات پرمحتوا و تأسیس مؤسسه باقرالعلوم در کابل و کتابخانه ها و نهادهای دیگر، در رشد و تعالی فرهنگی کشور، نقش برازنده و برجسته داشتند.
پیکر مرحوم عرفانی، طی تشریفات رسمی به مدرسه باقر العلوم منتقل شده و پس از ادای نماز، در صحن مدرسه مذکور به خاک سپرده شد. مرحوم استاد عرفانی در سال 1331 در ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان چشم به جهان گشوده و به تاریخ 30 میزان 1394، در خارج از کشور به رحمت خدا پیوست و پیکر آن مرحوم قبل از ظهر امروز در کابل دفن خاک شد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا